Tots els diumenges oferim el taller familiar "Construïm les cúpules de Leonardo"

Aquest és un taller on podreu participar tots, des dels més petits fins als avis. Consisteix a construir, utilitzant un sol model de bastó, diferents models d'estructures. En acabar, podreu entrar dins la cúpula com si fos una cabana o iglú o bé aixecar-la i traslladar-la.

 

L'horari del taller és de 10 h a 11 h cada diumenge, cal reservar les places trucant al 665.233.448 de dilluns a divendres de 10 h a 11 h.

El cost és de 20 € per a família (4 persones) però gaudeix d'un descompte del 50% del Consorci de turisme del Baix Llobregat. El tiquet del descompte el podeu descarregar a la seva web o bé recollir-lo el mateix dia al MMACA

 

Aquesta és una idea de Leonardo da Vinci que l'escultor Rinus Roelofs va trobar amagats a un racó dels seus escrits i ha treballat amb profunditat. Al MMACA us oferim la nostra versió amb la possibilitat d'aixecar aquests 11 models. 

Amb el treball col·laboratiu de fins a 15 o 20 persones, cada cúpula es pot fer amb uns 15 minuts. Començarem amb un dels models senzills per seguir amb el que entre els participants triïn.

Sense adonar-nos-en treballarem conceptes geomètrics com polígons o angles i entendrem com és possible que una tessel·lació plana es transformi en una cúpula tridimensional.

Veniu a tocar i admirar la màgia de les matemàtiques entre l'art i l'arquitectura.  Visiteu la web LEONARDOME.COM

Si compartiu fotografies de les cúpules, utilitzeu el hashtag #LeonarDome 

Us esperem.