Reptes numèrics amb peces imantades

Conjunt de 8 panells imantats cadascun amb les seves peces numèriques. Cal col·locar-les per tal que es compleixi la relació que es proposa.

View the embedded image gallery online at:
http://mmaca.cat/index.php/moduls/aritmetica#sigFreeId65f4d5be60

Qui és qui de fraccions

Consisteix en 6 aparells tipus faristol amb 20 fitxes en les quals hi ha representades diverses fraccions. Tots 6 aparells contenen les mateixes fraccions, però posades en ordre diferent. Per jugar, un jugador escull una fracció, els altres l'han d'endevinar amb preguntes tipus si/no.


Fitxes numèriques dins el quadrat, cercle i triangle

Un tauler amb 3 espais, (quadrat, circular i triangular) i fitxes numèriques amb aquestes formes. Cal col·locar-les seguint les regles per aconseguir els reptes proposats.

View the embedded image gallery online at:
http://mmaca.cat/index.php/moduls/aritmetica#sigFreeIde2605557ea

Trencaclosques de fraccions

Per resoldre aquest trencaclosques de 16 peces cal associar cada fracció a alguna de les seves representacions alternatives: com a percentatge, com a nombre decimal, o com a part pintada d'una figura. Les vores del quadrat resultant són de color.

Dòmino de descomposició

Repte amb 36 peces en forma de triangle equilàter que han de ser col·locades de forma que coincideixin els nombres amb la seva descomposició en factors primers.

View the embedded image gallery online at:
http://mmaca.cat/index.php/moduls/aritmetica#sigFreeId3e76767884