Llapis mmaca

Amb fons negre i lletres blanques.

El preu és d'1€.

Magnetic Polydron Super Class - 184 peces

Aquest conjunt de polígons imantats, és el més apropiat i complet per a qualsevol grup classe. Les formes incorporades a aquest conjunt (60 quadrats,  36 triangles equilàters, 24 triangles rectangles, 12 pentàgons, 12 rectangles, 20 miralls i 20 panells encaixables) ofereixen una gran quantitat de possibilitats. Conté indicacions amb directrius inicials per construir models que poden evolucionar cap a formes més avançades.

El preu és de 285,60€.

TANTRIX targeta d’expansió

12 targetes-trencaclosques plastificades i instruccions de joc. Pots completar i augmentar la dificultat dels trencaclosques de TANTRIX MATCH amb dos tipus de packs més:
-Edició Mèdium (12 trencaclosques de dificultat mitjana) -Edició Expert (12 trencaclosques d’alta dificultat).

El preu és de 7,5€.

Polydron Sòlids Platònics

Conjunt de polígons imantats adequat per investigar i fer construccions avançades. Consta de 6 quadrats, 32 triangles equilàters i 12 pentàgons, per poder construir cinc sòlids platònics.

El preu és de 111€.

TANTRIX match

13 fitxes hexagonals de baquelita, 12 targetes-trencaclosques plastificades, 1 plataforma de fusta i instruccions de joc. És un trencaclosques-sudoku per a un sol jugador, especialment dissenyat per exercitar el pensament espacial i la lògica, que t’ofereix passar llargues estones d’entreteniment i distracció. Conté dotze trencaclosques diferents, ordenats segons el nivell de dificultat. El nombre d’estrelles que figura a cada targeta-trencaclosques indica la dificultat de cada un dels trencaclosques a resoldre, i van de l’1 (Fàcil) al 4 (Molt difícil). També hi ha quatre possibles objectius a resoldre; sols coincidir colors, fer una línia d’un sol color o fer un circuit tancat d’un sol color.

El preu és de 21,50€.

Magnetic Polydron Extra Shapes Set - 48 peces

Conjunt de polígons imantats. Podeu afegir noves peces al vostre kit de polydron per completar i millorar les vostres construccions a través de 12 pentàgons, 12 rectangles i 24 triangles rectangles.

El preu és de 116€.

TANTRIX Discovery

La introducció perfecta al concepte TANTRIX, el joc d’estratègia més recargolat del món. Cada joc conté 10 fitxes numerades, suficients per a oferirte 10 puzles diferents amb diversos nivells de dificultat. Si bé gairebé tothom pot resoldre el trencaclosques més senzill amb sols tres fitxes, el nivell de dificultat va augmentant a mesura que s’afegeixen noves fitxes, i els trencaclosques es tornen més i més complicats i reptadors. Com a resultat, TANTRIX DISCOVERY pot ser jugat per jugadors de totes les edats i amb diferents nivells d’habilitat. Les solucions dels trencaclosques no són fàcils de recordar, i en alguns casos tenen més d’una solució, el que garanteix diversió cada vegada que hi juguis.

El preu és de 10€.

TANTRIX Game Pack

Contingut: 56 fitxes hexagonals de baquelita, bossa de viatge i llibre-guia d’instruccions de 50 pàgines.
El TANTRIX GAME PACK conté 56 fitxes, totes diferents i codificades per números i colors. Es presenta en una pràctica i atractiva bossa de viatge, i amb un llibre-guia de 50 pàgines plenes de puzles, jocs i altres activitats per entretenir-te durant molt de temps.

El preu és de 30€.

TANTRIX extrem

És una versió d’un nivell de dificultat superior al TANTRIX DISCOVERY. Dirigit especialment a persones amants dels reptes difícils i a iniciats en el Tantrix. L’objectiu del joc és construir circuits de diferents formes i mides. Es comença amb tan sols amb tres fitxes, la dificultat va augmentant a mesura que s’afegeixen noves fitxes.
T’ofereix vuit trencaclosques de circuit tipus Discovery, però amb una dificultat afegida: les fitxes no donen cap pista sobre el color del circuit a realitzar, i cal anar provant amb quin dels tres colors podràs construir el circuit. També inclou dos nous trencaclosques piramidals de gran dificultat.

El preu és de 12€.

Xapes mmaca

Xapes amb diferents dibuixos matemàtics: disseccions de polígons, corbes, superfícies, símbols, etc.

El preu és d'1€.

Monkey calculator

Reproducció de l’aparell calculador original de l’any 1916 . Col·locant les potes assenyalant els nombres desitjats,  les mans del mico indiquen el resultat de la seva multiplicació. Mides: 14x16x2 centímmetres.

El preu és de 14€.

Gat, rata i mosca

Aquest és un joc per estudiar el moviment relatiu. Està format per 4 rodes engranades (dues de diàmetre 125 mm, una de 65 i la petita de 45 mm) i un eix de suport. Permet plantejar i experimentar diferents qüestions sobre els girs mutus de les rodes i la seva composició així com conceptes astronòmics relacionats amb la rotació i translació de planetes i satèl·lits. Conté explicacions detallades.

El preu és de 25€.

Giant Polydron storage bag

Bossa especial d’emmagatzematge per mantenir els seus conjunts de polydron gegant nets i ordenats.

El preu és de 20.

Catàleg mmaca

Aquesta primera edició del catàleg del MMACA del febrer del 2016, és una recopilació de 91 dels nostres mòduls. Representa una mostra del treball museogràfic dels 10 primers anys del MMACA. Per a cada mòdul hi ha una fotografia i una breu descripció.

El preu és de 40€.

Magnetic Polydron Class Set - 96 peces

Aquest conjunt de peces està pensat per un grup classe i conté suficients peces per a motivar i iniciar a estudiants i professors en la construcció de volums. Conté 96 peces repartides en 36 quadrats, 60 triangles equilàters i un pòster amb exemples per iniciar la construcció.

El preu és de 180€.

Aprèn jugant

Joc manipulatiu de fusta amb números i fitxes, per aprendre els números com a quantitat i no com a símbol. Molt útil per a realitzar “sumes” i “restes”, però no amb símbols, sinó com a concepte de “reunir” i “treure”. També, amb les fitxes de colors es poden realitzar seriacions lògiques. Material realitzat per www.aulasofia.com

El preu és de 16,90€.

Giant Polydron Class Set - 80 peces

Aquests peces gegants que s’encaixen fàcilment  estimula els nens per fer i reconèixer formes en 2 i 3 dimensions. Estan dissenyades perquè sigui fàcil manipular per a les petites mans. El producte té una textura diferent a cada costat per ajudar als usuaris a orientar i reconèixer les formes. També estan marcades amb Braille per ajudar els nens a ser conscients de les formes alternatives de comunicació. Conté 40 quadrats i 40 triangles equilàters.

El preu és de 196€.

Samarretes mmaca

Samarreta Experiències matemàtiques6

Home: M, L, XL, XXL

Dona: S, M, L, tirant

EL preu és de 8€.

Nen: 45, 67 (5,00€)

Magnetic Polydron Set - 32 peces

Aquest conjunt de peces imantades és perfecte per iniciar-se en la construcció de geometria en l’espai i  es compon de 12 quadrats i 20 triangles. Disposa d’un cartell per guiar i iniciar el joc.

El preu és de 65€.

Bossa de cotó mmaca

Bossa de roba de cotó de 38x41 centímetres amb un serigrafiat que mostra 4 nivells d’iteració de la corba de Peano, un dels fractals elementals més coneguts.

El preu és de 5€.