Exposició itinerant a Girona

Anunciem la nostra exposició itinerant Experiències Matemàtiques a Girona.

Com sabeu, és una mostra interactiva amb un material de caràcter manipulable i lúdic amb diferents nivells de dificultat, pensat per oferir ocasions de col·laboració i discussió entre els visitants. 

L’exposició estarà a la Casa de Cultura de Girona a plaça de l’Hospital, 6. La inaugurarem el dijous 29 de novembre a les 6 del vespre i estarà oberta fins al 29 de gener del 2019.

L’horari d’obertura serà de dimarts a divendres d’11 a 20 h i els dissabtes d’11 a 18 h.

Hem preparat les següents visites guiades per les quals us heu d’inscriure aquí

  • Dissabte 1 de desembre a les 11 h
  • Dijous 13 de desembre a les 17.30 h
  • Dijous 3 de gener a les 11 h
  • Dissabte 19 de gener a les 11 h

El dilluns 3 de desembre us convidem a la Conferència “Les matemàtiques a la màgia i viceversa“, amb el nostre company  Sergio Belmonte. Serà a les 7 del vespre a l’Aula Magna.

També el divendres 4 de gener oferirem als més petits l’hora del conte matemàtic a càrrec de Marta Aragüés i Anna Rodrígueza. Serà les  11:00 a Espai lúdic
 
I el dilluns 14 de gener els companys Anton Aubanell, Francesc Massich i Quim Tarradas  ens oferiran la conferència “Algunes experiències matemàtiques”. Serà a les 7 del vespre a l’Aula Magna. 
 

Tant l’exposició com les conferències volen mostrar com les matemàtiques es toquen, es veuen, es viuen i fins i tot ens emocionen. No calen coneixements matemàtics especials per gaudir-les.  

 
Exposició itinerant a Girona