Benvinguts al sistema de reserves escolars del MMACA!

Des d’aquí podreu fer la reserva per a venir al Museu de Matemàtiques de Catalunya. Us recomanem que, abans de començar la reserva, repasseu breument les guies orientatives per a combinar les activitats segons el nombre de grups que vingueu. Les trobareu a la pàgina de grups escolars

Com funciona el sistema de reserves?

Quan entreu al sistema de reserves, veureu un calendari amb les activitats disponibles per a cada dia del curs escolar. Un cop trobeu la data en què voleu venir al MMACA, clicant sobre les activitats i indicant el nombre d’alumnes i el curs escolar, les afegireu a la cistella. Quan hagueu afegit totes les activitats desitjades, haureu d’omplir un formulari amb les dades del centre i del mestre sol·licitant de la reserva i finalitzar la comanda. Si tot ha anat bé, rebreu un correu amb la confirmació. Quan haguem validat la reserva, us enviarem un segon correu amb les indicacions per a fer el pagament, que caldrà fer, com a molt tard, 30 dies abans de la sortida. 

Algunes indicacions

Les activitats les reconeixereu per les seves sigles, especificades a la llegenda que hi ha a dalt del calendari.

Les icones indiquen quants grups hi ha reservables en cada franja horària. Per exemple, en el cas de la imatge, de 9:30 a 10:45 hi ha 1 grup disponible per a les cúpules de Leonardo, 1 grup disponible per la gimcana i 2 grups disponibles per la visita guiada de grans. En el moment que hi hagi 0 grups disponibles, les activitats desapareixeran del calendari.

Tutorial amb un exemple de reserva

Us recordem que només podreu accedir al museu si reserveu la visita guiada.