Festa de la ciència de Barcelona 2024

Un any més el MMACA participarà en aquesta trobada anual organitzada per l’ajuntament de Barcelona per mostrar a la ciutadania l’activitat científica que es realitza a la ciutat.

Enguany, la gran trobada ciutadana amb la ciència i la recerca se celebrarà al Born i el seu entorn el dissabte 8 de juny i el diumenge 9 de juny, de les 10:30 fins a les 20:30 hores els dos dies.

La Festa és la cita anual de la ciutadania per viure la ciència de primera mà, entrant en contacte amb les persones protagonistes de la recerca així com professionals de la divulgació. Dues jornades i més de 170 propostes per explorar totes les dimensions de la ciència a través de tallers, experiments, espectacles, demostracions, jocs, xerrades, debats, circuits i altres tipus d’activitats per a públics de totes les edats.

Trobareu el MMACA a l’espai 06 – Reptes matemàtics  amb l’exposició de reptes matemàtics per petits que hem desenvolupat  en el marc del projecte Erasmus+ SMEM –Significant Mathematics for Earlier Mathematicians