Casal d'estiu del MMACA 2021

del 28 de juny al 9 de juliol

El casal va adreçat a tots aquells nens i nenes de 6 a 12 anys (1r a 6è de primària), a qui agradin els reptes, les aventures i les sorpreses. Des del casal treballem amb una metodologia vivencial i manipulativa, on es deixa de banda la perspectiva més teòrica i es posa en pràctica en contextos quotidians o en activitats lúdiques. Ho fem a partir de jocs, tallers i gimcanes al parc Can Mercader, així com en la visita al museu. Totes les activitats tenen contingut matemàtic i giren entorn un fil temàtic amb la finalitat de realitzar reptes a partir d’objectius i, així, aconseguir una major motivació.

Calendari i horari

El casal dura dues setmanes i l’horari és de 9 a 13:30 h (amb possibilitat d’incloure el dinar al restaurant del parc). Les inscripcions poden ser per un torn o bé per als dos:

    • Setmana 1: del 28 de juny al 2 de juliol
    • Setmana 2: del 5 al 9 de juliol

Preus

El preu per setmana és de 125€. Si la inscripció és per les dues setmanes o si dos o més germans participen d’un mateix torn gaudireu d’un descompte del 10%. Dos o més germans en els dos torns tindran un descompte del 15%.

Inscripció

Heu d’imprimir i omplir aquest full d’inscripció i fer-lo arribar al correu casal@mmaca.cat o bé portar-lo a les oficines del MMACA del Palau Mercader.
Les places s’omplen ràpidament. No espereu a l’últim dia!

Indicacions sanitàries:

Ens hem assegurat que complim amb tots els requisits necessaris per poder fer el casal d’estiu, sempre tenint en compte les mesures establertes per les autoritats sanitàries. Una de les responsables està realitzant una formació per part del Departament de Salut en col·laboració amb la Direcció General de Joventut, amb la intenció d’adquirir els coneixements necessaris per desenvolupar correctament la funció de responsables de prevenció i higiene. Una vegada realitzada la formació i tancada la redacció de mesures, us enviarem el que s’ha acordat per tal que les famílies pugueu conèixer i seguir aquests protocols.

Lloc

Museu de les matemàtiques i Parc de Can Mercader
Carretera Hospitalet, s/n Parc de Can Mercader, Palau Mercader, 08940, Cornellà de Llobregat

Horaris i durada

El casal té un horari  de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 h. 

  • setmana  del 28 de juny al 2 de juliol.
  • setmana del 5 al 9 de juliol

Inscripcions

Omple el formulari d’inscripció i fes-nos-el arribar abans del 20 de juny

Podeu enviar-lo al correu casal@mmaca.cat o bé, quan estiguem oberts, portant-lo a les oficines del MMACA 

Dinar

En cas que hi hagi un mínim de 5 infants per servei i torn, també s’oferirà el servei d’acollida de 8:00 a 9:00 h i el dinar al restaurant del parc amb servei d’acollida fins a les 15:00 h 

Tens dubtes? Demana'ns més detalls i aclariments

Fotografies del casal 2019

Organitza:

logo_MMACA