Una oferta àmplia i variada de tallers i activitats

Ens desplacem fins al vostre centre, escola, institut, biblioteca…  i us oferim una varietat de tallers i activitats que adaptem a cada nivell i a les vostres necessitats!

Un conte narrat amb coixins triangulars i quadrats. Ple de reptes que els espectadors han de resoldre amb els coixins. Tothom pot sortir diverses vegades per intentar resoldre’ls. Al final els infants poden fer formes que els companys han d’endevinar..

Veurem com aplicar la màgia per aprendre conceptes matemàtics.
Un cop presentats i explicats els jocs, els alumnes, treballant en grups els practicaran i adaptaran creant el seu propi  efecte.

Construirem col·lectivament una o més cúpules de 4 a 5 m de diàmetre i aproximadament 1 metre d’altura. Les peces s’encavalquen mútuament i no cal cap subjecció. En 15 minuts s’aconsegueix aixecar la cúpula. Un cop construïda, podem entrar-hi i també aixecar-la.

Treballarem en petits grups manipulant peces de fusta de formes poligonals. Identificarem les peces, estudiarem les seves característiques,  les combinarem per crear noves formes geomètriques. 

Construirem els pentominós, figures formades per 5 quadrats,  descobrirem quants n’hi ha. Els combinarem formant rectangles i altres figures, investigarem el seu perímetre i la seva superfície.

exposició portàtil AL VOSTRE CENTRE

Exposició portàtil del MMACA

Duem al vostre centre el material de les maletes del MMACA per tal que els alumnes manipulin i interactuïn amb els mòduls.
Els educadors presentaran el material adaptant les explicacions al nivell i curs i acompanyaran la seva descoberta, aclarint i resolent dubtes.

TALLER AL VOSTRE CENTRE

Probablement t'equivoquis

Taller vivencial d’exploració de jocs, i situacions d’atzar on la intuïció ens pot fallar. Treballarem en parelles, experimentarem i recollirem dades. Cada activitat va acompanyada d’una pluja d’idees i d’una explicació matemàtica. Al final s’acaba amb un “Bingo” matemàtic on els alumnes posen a prova el què han après.

Nota: El preu del transport és de 50€ dins l’àrea metropolitana de Barcelona i de 0.9€/km fora de l’àrea metropolitana. Per a alguns tallers, cal contractar com a mínim dues sessions (ho trobareu especificat dins la pàgina informativa de cada taller).

Els tallers per cursos

Hi esteu interessats?

 Si alguna d’aquestes propostes és del vostre interès, responeu al formulari de continuació i ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com sigui possible.

Formulari per sol·licitar tallers del MMACA al vostre centre


Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
En quina o quines activitat estàs interessat?