Com segurament ja saps, el MMACA es troba en un punt molt important de la seva història. Durant els més de 10 anys de recorregut, hem treballat molt i el projecte ha crescut amb força. L’objectiu d’apropar les matemàtiques a la societat s’està complint i tenim el reconeixement generalitzat de tots els que ens coneixen.
Si ens voleu ajudar a seguir amb aquesta tasca, fent-la créixer amb noves iniciatives, consolidant el que hem fet, estenent les activitats i exposicions per tot el territori, podeu col·laborar en dos àmbits:

Col·labora amb una aportació de diners

Fes-te amic del mmaca

Amb una donació mínima, podeu convertir-vos en Amics del MMACA.

carnet_amic_mmaca

(*) L’Associació MMACA va ser declarada d’utilitat pública per la resolució JUS/1189/2012 i inclosa entre les entitats beneficiàries de mecenatge d’acord amb el que s’estableix a la Llei 49/2002.
Per aquest motiu, a les donacions realitzades per particulars, el percentatge de deducció a la declaració de l’IRPF serà del 80% per als primers 150 euros i podrà deduir-se el 35% de les quantitats que excedeixin aquest import.

Vols, a més a més, col·laborar amb el teu treball voluntari?

Sigues soci

Tenim  iniciatives en marxa en què un cop de mà encara que sigui petit ens ajudarà a realitzar-les millor. Podeu també explicar-nos les vostres idees.
Tenim la vocació de recollir i desenvolupar noves propostes i millores del que fem.
No cal tenir formació matemàtica, hi ha molts àmbits on ajudar:

Al final del formulari per fer-se amic podeu manifestar la vostra intenció de fer-vos socis de l’Associació MMACA , us acollirem i podreu participar en les comissions, les reunions mensuals obertes i a l’assemblea anual.