Activitats per a grups escolars al MMACA de CORNELLÀ

Les activitats per grups que concertem a l’exposició permanent de Cornellà de Llobregat tenen dues línies: una enfocada per grups d’entre 1r i 4t d’educació primària (6-10 anys) i una altra per a grups a partir de 5è de primària (de més de deu anys fins adults).  El contingut i la forma de les activitats s’adapten a l’edat i el nivell del grup.

per a petits

de 1r a 4t de primària

Per als alumnes de 1r a 4t de primària oferim la visita guiada “Petites experiències matemàtiques” i els tallers “Descobrim la geometria” i “Construïm poliminós”. 

Treballarem en petits grups manipulant peces de fusta de formes poligonals. Identificarem les peces, estudiarem les seves característiques,  les combinarem per crear noves formes geomètriques. 

Construirem els pentominós, figures formades per 5 quadrats,  descobrirem quants n’hi ha. Els combinarem formant rectangles i altres figures, investigarem el seu perímetre i la seva superfície.

per a grans

de 5è i 6è de primària, ESO, Batxillerat i altres

Per als alumnes de més de 10 anys fins a adults, oferim la visita guiada “Experiències matemàtiques”, el taller “Cúpules de Leonardo” i la “Gimcana matemàtica”.

Informació important

Descomptes i preus especials

En qualsevol dels anterior casos, indiqueu-ho a les notes de la comanda

genova2013 12

Ara, el MMACA també va a l'escola

Si no podeu desplaçar-vos al MMACA, no us preocupeu! El MMACA es desplaça a la vostra escola, institut o centre amb tot el material per realitzar els nostres tallers. Hem preparat una oferta àmplia per adaptar-nos a cada nivell i a les vostres necessitats.​

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES A L'ENTORN DEL MMACA

També et pot interessar:

Maletes per a escoles

De l’aula al museu… i del museu a l’aula! Les maletes de material manipulatiu del mmaca donen continuïtat a l’experiència de la visita al museu. El material es pot fer servir tant com a taller lliure, com també per al treball a l’aula o taller guiat.

Activitats per a casals d'estiu

Ja ho tenim tot a punt per l'estiu 2021. Consulteu totes les activitats que hem preparat per a casals d'estiu.

Activitats per a mestres

Tenim formació dirigida a educadors o perfils de divulgació matemàtica des del nivell infantil a adult.

Vols venir al MMACA amb el teu centre?