Activitats per a grups escolars al MMACA de CORNELLÀ

Les activitats per grups que concertem a l’exposició permanent de Cornellà de Llobregat tenen dues línies: una enfocada per grups d’entre 1r i 4t d’educació primària (6-10 anys) i una altra per a grups a partir de 5è de primària (de més de deu anys fins adults).  El contingut i la forma de les activitats s’adapten a l’edat i el nivell del grup.

Tenim pràcticament tot ple el calendari escolar de la seu de Cornellà pel curs 2023-2024.
Podeu consultar els pocs forats que ens queden lliures en aquest full de càlcul o bé trucar-nos al 665 23 34 48.
Si us interessa fer alguna reserva, al full hi trobareu les instruccions.

per a petits

de 1r a 4t de primària

Per als alumnes de 1r a 4t de primària oferim la visita guiada “Petites experiències matemàtiques” i els tallers “Descobrim la geometria” i “Construïm poliminós”. 

Treballarem en petits grups manipulant peces de fusta de formes poligonals. Identificarem les peces, estudiarem les seves característiques,  les combinarem per crear noves formes geomètriques. 

Construirem els pentominós, figures formades per 5 quadrats,  descobrirem quants n’hi ha. Els combinarem formant rectangles i altres figures, investigarem el seu perímetre i la seva superfície.

per a grans

de 5è i 6è de primària, ESO, Batxillerat i altres

Per als alumnes de més de 10 anys fins a adults, oferim la visita guiada “Experiències matemàtiques”, el taller “Cúpules de Leonardo” i la “Gimcana matemàtica”.

Informació a tenir en compte

Descomptes i preus especials

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES A L'ENTORN DEL MMACA