Exposició i taller amb obres de Queral Viladevall

Diumenge, 21 de novembre de 2021 de 10 a 14h

al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat

Dins les activitats de la Setmana de la Ciència que organitza la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació us oferim:

    • Una exposició al voltant de la pertinença parcial a un conjunt on les obres de l’artista Queralt Viladevall mostren deu situacions que ens ajuden a reflexionar sobre la dificultat de poder classificar de forma binària.
    • Un taller familiar amb l’objectiu de treballar els conceptes “hi ha més” o “hi ha menys” en contextos de canvis graduals. El taller consisteix en la creació de pel·lícules relacionades amb aquests conceptes i la construcció d’un aparell tipus zoòtrop que permetrà visualitzar-les.

Ambdues activitats es realitzen en col·laboració amb la Unitat de Matemàtiques de la Universitat de Girona. Des de fa anys, un dels seus principals objectius és apropar el coneixement de la lògica borrosa a la societat.

Si el temps ho permet, tant l’exposició com el taller es realitzaran a l’exterior. No cal reserva prèvia. Si es dona el cas, es gestionarà la cua allà mateix.

Si voleu reservar amb antelació l’accés a l’exposició de la segona planta, recordeu que tenim unes poques places disponibles amb reserva prèvia a http://tiquets.mmaca.cat. La resta de places són d’accés lliure fins a completar l’aforament.

Amb el suport de

ajuntamentcornella