Taller online:

Kirigami

Dimecres, 18 de novembre del 2020 a les 18 hores

a càrrec d'Enric Brasó

El kirigami és una variació de l’origami o papiroflèxia en què, a més a més de plegar paper, es permet tallar-lo. Com l’origami és un món ple de grans artistes i obres sorprenents moltes d’elles amb contingut matemàtic.

En aquest taller presentarem uns quants exemples, senzills de fer, d’aquestes construccions (fractals, targetes pop-up, figures impossibles, trencaclosques)  i acompanyarem als qui ho desitgin en la seva construcció pas a pas.

Per fer les construccions que proposarem, us caldrà preparar 6 fulls de cartolina o cartó (300 g/m2 o més). Encara que també és possible fer-les amb  paper normal de 80 g/m2 llavors les figures no se sostenen. Les làmines de dibuix serveixen perfectament.

Farem les construccions pas a pas, indicant els talls i els doblecs a partir del full en blanc. Les plantilles, per tant, no són imprescindibles, però les podeu descarregar i imprimir-les.

    • 6 cartolines de mida A4, de 300 g/m2aproximadament
    • Estisores
    • Regle
    • Llapis
    • Un CD que no utilitzeu

Inscripció gratuïta

Aquesta conferència és oberta a tothom. Per qüestions organitzatives, us heu d’inscriure prèviament ahttps://tiquets.mmaca.cat

Taller per a totes les edats

Lloc

La conferència es és farà en línia. Enviarem un correu electrònic als inscrits 

Horari i durada

Dimecres, 18  de novembre del 2020, de 18h a 19h aproximadament.

Tens dubtes?

Per a qualsevol informació o dubte, podeu escriure a contacte@mmaca.cat o bé al telèfon 665233448.

Organitza:

logo_MMACA