Mathematics, Magic and Mystery.

Dimecres, 19 d'abril del 2023 a les 18:00

A càrrec de Colm Mulcahy (@CardColm)

Al Palau Mercader de Cornellà de Llobregat

Una activitat en anglès

Ens ha visitat a Cornellà l’amic  Colm Mulcahy oferint-nos aquest taller on ens demostra que les matemàtiques poden ser màgiques, atractives, sorprenents i divertides.


Quí és Colm Mulcahy?

Colm Mulcahy és catedràtic emèrit de Matemàtiques a l’Spelman College d’Atlanta, GA, on va ensenyar entre 1988 i 2020. També és professor adjunt a la South East Technological University de Waterford, a Irlanda. Els seus interessos inclouen àlgebra, teoria de nombres, geometria i cartomàgia matemàtica.

Durant les dues darreres dècades, ha escrit en blocs per a la Mathematical Association of America, The Huffington Post, Scientific American i (aperiòdicament) per a The Aperiodical. Els seus puzles i creacions han aparegut a Numberphile, el New York Times i The Guardian.

Forma part del Consell Assessor del Museu de Matemàtiques de Nova York i presideix Gathering 4 Gardner, una organització que promou el llegat i l’esperit de l’escriptor pioner de matemàtiques recreatives Martin Gardner. També és el creador i conservador d’Annals of Irish Mathematics i Mathematics.

Per ampliar aquesta informació visiteu la seva pàgina web  https://cardcolm.org/

Organitza:

logo_MMACA
ajuntamentcornella