L’exposició EXPERIÈNCIES MATEMÀTIQUES està situada a la segona planta del Palau Mercader dins el parc de Can Mercader, una gran zona verda enjardinada que limita amb la ronda de Dalt i els barris d’Almeda i Sant Ildefons

palau

Horari, torns i reserves. 

Tenim obert pel públic general:

  • dimecres de 17:00 a 20:00
  • diumenges de 10:00 a 14:00 en tres torns 

L’espai té una limitació de 70 persones a la que sovint s’arriba els diumenges. Per tal de  gestionar correctament l’afluència,  l’entrada dóna dret a visitar l’exposició durant un dels torns:

  • 10:00 – 11:15
  • 11:20 – 12:35
  • 12:40 – 13:55

Si hi teniu interès, és possible una reserva prèvia (665 23 34 48  de dilluns a divendres  de 11 a 13) amb accés garantit durant dos torns. Aquesta reserva té un cost de 2€ per persona.

Calendari per festius especials i vacances

Consulteu per confirmar l’obertura

 

Cost de l’entrada 

El preu de l’entrada és voluntari, al final de la visita disposareu d’una urna on podreu deixar el que el que creieu convenient.

Moltes gràcies per donar-nos suport !

Per a quines edats?

Tothom és a temps de descobrir i gaudir dels reptes i les matemàtiques que proposem.

Les activitats estan pensades a partir de 6 anys.

 

Tots els diumenges oferim el taller familiar “Construïm les cúpules de Leonardo

Aquest és un taller on podreu participar tots, des dels més petits fins als avis. Consisteix a construir, utilitzant un sol model de bastó, diferents models d’estructures. En acabar, podreu entrar dins la cúpula com si fos una cabana o iglú o bé aixecar-la i traslladar-la.

L’horari del taller és de 10 h a 11 h cada diumenge, cal reservar les places trucant al 665.233.448 de dilluns a divendres de 10 h a 11 h.

El cost és de 5 € per persona però gaudeix d’un descompte del 50% del Consorci de turisme del Baix Llobregat. El tiquet del descompte el podeu descarregar a la seva web o bé recollir-lo el mateix dia al MMACA