Col·labora amb el mmaca

Com segurament ja saps, el MMACA es troba en un punt molt important de la seva història. Durant els 10 anys de recorregut, hem treballat molt i el projecte ha crescut amb força. L’objectiu d’apropar les matemàtiques a la societat s’està complint i tenim el reconeixement generalitzat de tots els que ens coneixen.

Si ens voleu ajudar a seguir tasca, fent-la créixer amb noves iniciatives, consolidant el que hem fet, estenent les activitats i exposicions per tot el territori, ens cal l’ajut de tots:

Podeu col·laborar en dos àmbits.

 • Amb diners. Amb una donació mínima, podeu convertir-vos en Amics del MMACA, formareu part del col·lectiu d’amics. Us informarem puntualment de totes les activitats en què participem i tindreu un tracte preferent i personalitzat.
  Ho pots fer emplenant el formulari d’aquest enllaç  Moltes gràcies!
  Aquestes donacions gaudeixen d’avantatges fiscals, desgraven fins al 75% en l’IRPF.
  Més informació a mecenes@mmaca.cat
 • Amb el vostre treball voluntari. Tenim  iniciatives en marxa en què un cop de mà encara que sigui petit ens ajudarà a realitzar-les millor. Podeu també explicar-nos les vostres idees. Tenim la vocació de recollir i desenvolupar noves propostes i millores del que fem.  No cal tenir formació matemàtica, hi ha molts àmbits on ajudar: comunicació, artístic, llengües, didàctic, informàtic, audiovisual, xarxes socials, disseny i més.
  Us oferim fer-vos socis de l’Associació, us acollirem i podreu participar en les comissions, les reunions mensuals obertes i a l’assemblea anual.
  Més informació a socis@mmaca.cat
Image Title