Tota la informació rellevant abans de venir

Com i quan cal fer el pagament?

Un cop haguem confirmat la vostra reserva rebreu un correu amb la factura proforma adjunta. Allà s’indicarà el número de compte on cal fer la transferència de l’import de les activitats. 

Cal realitzar l’ingrés, com a molt tard, 30 dies abans de la sortida. Per poder dur a terme les activitats caldrà que abans haguem rebut el pagament. Si per circumstàncies excepcionals no us és possible fer l’ingrés dins del termini indicat, haureu de trucar al 665.233.448 o enviar un correu a reserves.cornella@mmaca.cat per avisar-nos. En cas contrari, amb previ avís, s’anul·larà la reserva.

Es pot modificar o cancel·lar la reserva?

Sí, però haureu d’informar amb un mínim de 15 dies d’antelació del dia programat de visita (si pot ser abans, millor) enviant un correu a reserves.cornella@mmaca.cat o trucant al 665.233.448 especificant-nos l’identificador de la reserva. En cas de no informar dins del termini, el cost de les activitats no serà retornat.

Quantitat d'alumnes

La quantitat d’alumnes per grup no pot ser superior a 25 alumnes en el cas de 1r a 4rt de primària o de 30 alumnes en el cas de 5è de primària en endavant. 

Puntualitat

La puntualitat és molt important: Si el grup arriba més tard de l’hora reservada, l’activitat no es podrà allargar més enllà de l’hora prevista d’acabament. El museu es reserva el dret a no fer l’activitat si el retard és superior a 30 minuts.

Cal una preparació prèvia?

No és necessari que els alumnes hagin realitzat un treball previ específic per a realitzar les activitats. 

Cal portar material?

Només caldrà un bolígraf per cada un dels grups de 5-6 alumnes de la gimcana. Per la resta d’activitats no es necessita cap material. 

Com arribar al MMACA?

Ens trobareu al Palau Mercader, Carretera Hospitalet, s/n, 08940, Cornellà de Llobregat. El museu es troba a l’edifici del Palau Mercader, situat al Parc Mercader; un parc molt gran i preciós que disposa de banys públics, font d’aigua i zona de jocs i picnic. 

Què hem de fer quan arribem?

A l ‘hora indicada de l’inici de les activitats els nostres educadors us vindran a rebre just davant del nostre edifici, caldrà que us espereu allà. 

Informació de les activitats

  • Les activitats Taller de les cúpules de LeonardoGimcana Matemàtica es duran a terme a l’exterior, a la zona del parc propera al museu. La resta d’activitats són a l’interior, al Palau Mercader.
  • Per la gimcana cal que dugueu organitzats petits grups de 5-6 alumnes que realitzaran l’activitat lliurement pel parc. Cada grupet ha de portar un bolígraf. 
  • Per temes d’aforament no és possible l’accés lliure a les sales del museu, si no heu reservat l’activitat de la visita, no podreu accedir a les sales.

Què passa si plou?

En cas de pluja el taller de les cúpules es realitzarà sota cobert i la gimcana serà substituïda per un taller de jocs d’estratègia. Al parc hi ha una part sota cobert on podreu esmorzar o dinar aixoplugats. La resta d’activitats es duen a terme a l’interior de l’edifici, per tant no es veuen afectades.

Protocol de funcionament

  • El MMACA es troba dins el Palau Mercader, edifici històric de patrimoni municipal. Per aquest motiu, encara més, cal respectar les normes de comportament bàsiques: no menjar ni beure, no mastegar xiclets, no córrer ni cridar, etc.
  • Un educador del museu rebrà al grup a l’inici de les activitats i estarà amb ells fins al final. Com a mínim un dels docents acompanyants ha de ser sempre present donant suport a l’educador del MMACA.
  • Si durant la visita algun alumne ha d’anar al lavabo, l’acompanyarà un professor.
  • El professorat haurà de donar els permisos pertinents a l’alumnat respecte l’ús del mòbil.
  • Es poden fer fotografies.

I després de la visita...

Rebreu una enquesta per correu electrònic per valorar les activitats realitzades. Els vostres comentaris ens permetran millorar la nostra feina.

Esperem que gaudiu de la visita!